+31 78 6511955   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   WhatsApp

Laatste nieuws

Beurs info

Als producent zijn wij wederom deelnemer op de grootste internationale horeca apparatuur beurs in Europe. Op het bijgevoegde YouTube filmpje ziet u welke artikelen wij gepresenteerd hebben bij de afgelopen editie in 2019.

Lees meer

Bedrijfsinfo

Womax BV is de exclusieve distributeur van Euromax horeca apparatuur met eigen fabrieken in Nederland en Italië.
Alle rvs componenten worden in eigen beheer geproduceerd waardoor de afwerking altijd 100% is volgens strak Italiaans design!
De technische componenten zijn voor 95% van Italiaanse origine wat de kwaliteit waarborgt, zoals u van Euromax gewend bent.

Naast Euromax apparatuur levert Womax BV ook een programma import producten van bekende merken, hoofdzakelijk uit Italië.

Lees meer

Merk

Het  merk EuromaxRegistered R logo is het wettig gedeponeerde handelsmerk voor horeca apparatuur geproduceerd voor en door Womax BV.
De merknaam Euromax alsmede het logo mag niet zonder toestemming van Womax BV gebruikt worden voor commerciële doeleinden en domeinregistratie.
Euromax apparatuur wordt vertegenwoordigd door een aantal gerenomeerde professionele horeca dealers in Nederland en België.
Daarnaast is Euromax wereldwijd vertegenwoordigd bij exclusive dealers en importeurs.

Lees meer

Service

Het merk Euromax staat voor kwaliteit met een betrouwbaar imago en goede service.
Om dit verwachtingspatroon van uw klant waar te maken, zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor assistentie.
Daarnaast zijn onze apparaten extra servicevriendelijke gebouwd zodat vervangen van onderdelen snel, gemakkelijk en dus kostenbesparend kan gebeuren.

Lees meer

Dealers

Womax BV levert uitsluitend aan de horeca vakhandel zoals dealers en horecagroothandels en een beperkt aantal professionele webshops.
Voor ons merk Euromax zijn dealers verdeeld in regio’s. Verkoopt u horeca apparatuur en wilt u dealer worden?
Dan kunt u ons benaderen via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem telefonisch contact met ons op via 078 6511955

Lees meer

Euromax Ovens
2/3, 1/1GN en 60x40 convection ovens
Euromax Steamers
2/3GN, 1/1GN and 60x40 steamovens
Euromax Grills
Vitro ceramic energy saving panini contact grills
Euromax Fry And Pasta
European made fryers and pastacookers
Euromax Foodwarming
Hot display cabinets and bain maries