+31 78 6511955   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   WhatsApp

Service

Het merk Euromax staat voor kwaliteit met een betrouwbaar imago en goede service.
Om dit verwachtingspatroon van uw klant waar te maken, zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor assistentie.
Daarnaast zijn onze apparaten extra servicevriendelijke gebouwd zodat vervangen van onderdelen snel, gemakkelijk en dus kostenbesparend kan gebeuren.

Om te zorgen dat u als dealer snel een klant behulpzaam kunt zijn hebben wij alle onderdelen op voorraad, ook van overjarige modellen.
Spoed onderdelenbestellingen die tot 16:00 bij ons binnenkomen worden de volgende werkdag geleverd.
De meeste onderdelen zijn ook online te bestellen in de dealerbestelshop op categorie accessoires-en-onderdelen.

Mocht u geen eigen technische dienst hebben dan kunt u een storing doorgeven via emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Wij nemen contact op met de klant om de klacht te beoordelen en schakelen in overleg een servicebedrijf in indien wij het probleem niet telefonisch kunnen verhelpen.

Graag in de email het volgende vermelden:

 • Type apparaat
 • Model nummer
 • Serienummer
 • Verkoopdatum aan de klant
 • Een korte omschrijving van de klacht
 • De naw gegevens van de klant met telefoonnummer en contactpersoon

Wij streven ernaar op werkdagen binnen 1 uur na binnenkomst van uw email contact op te nemen.
Voor spoed zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op nummer 078 6511955 of u kunt ons 24/7 via Whatsapp bereiken zodat wij u of de klant op afstand op weg kunnen helpen.

De garantie termijn op onze nieuwe apparatuur is 12 maanden na datum verkoop aan de eindklant, met de volgende voorwaarden:

 • 12 maanden garantie op onderdelen.
 • Overleggen van de verkoopfactuur aan de klant.
 • Garantie is uitsluitend van toepassing als het apparaat naar behoren is gebruikt en onderhouden.
 • Omruilgarantie indien defect bij eerste keer ingebruikname en bij transportschade na ontvangst (melding dient per e-mail gedaan te worden direct na ontvangst van de levering).
 • Omruil mogelijkheid binnen 2 dagen na aankoop (m.u.v. outlet artikelen) indien het apparaat niet naar verwachting werkt. Bij keuze voor een ander type of model wordt het prijsverschil verrekend uitsluitend indien er een duurder type/model aangeschaft wordt. Binnen 2 dagen na ontvangst (inclusief de dag van levering) dient er contact met ons opgenomen te worden per e-mail.  
 • Omruil mogelijkheid binnen 1 dag na aankoop als het ongebruikte apparaat niet naar wens is. Bij keuze voor een ander type of model worden de gemaakte omruilkosten doorberekend.
 • Bij een defect aan een apparaat binnen 1 maand na aankoop , dan kan de storing naar ons doorgezet worden, waarbij wij de herstelkosten volledig voor onze rekening nemen mits bij correct gebruik. Het apparaat wordt op locatie hersteld, of wordt in overleg opgehaald voor herstelling.

 

Euromax Ovens
2/3, 1/1GN en 60x40 convection ovens
Euromax Steamers
2/3GN, 1/1GN and 60x40 steamovens
Euromax Grills
Vitro ceramic energy saving panini contact grills
Euromax Fry And Pasta
European made fryers and pastacookers
Euromax Foodwarming
Hot display cabinets and bain maries